Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"K"

2015.04.16

Név: Benedek “K”

Születésnap: November 08.

Horoszkóp: Skorpió

Kor: 15 éves

Külső leírás:

Hosszú, egyenes, derékig érő barna haja és szög egyenes fufru keretezi arcát. Nagy, élénkzöld színben tündöklő szeme miatt, ha kreolbőre hófehér színben pompázna, már rámondhatnánk, hogy olyan, akár egy porcelánbaba. Hipszter stílusú  szemüvege van. Vékony, kb.49 kiló és 167 cm, így magasnak számít a környezetében.

Titokzatos aura lengi körbe, emiatt sokan inkább félnek tőle, minthogy közel kerüljenek hozzá. Legtöbbször fekete ruhákban látni, de a pasztellszíneket sem veti meg. A magassarkúkért nem igazán van oda, viszont a magasított talpú cipőkért annál inkább, legtöbbször ilyenekben látni, így még a viselt lábbeli emel rajta 3-4 centit.

Belső leírás:

Kívül hűvös hó, belül tűz, és láng. Pontosan ez jellemző “K”-ra. Kevesebbet mutat ki, mint amit érez, és kevesebbről beszél, mint amennyiről tud.

Alapvetően csendes, amolyan tipikus “háttérben megbújós típus”. Nehezen bízik meg emberekben, és ugyan ilyen nehezen fedi fel önmagát mások előtt. Ámde, ha megtörik a jég, ő virágként nyílik ki. Bátor, céltudatos személyiség, aki még ráadásul maximalista is. Mindezek ellenére olykor bizonytalan, és nem meri kimondani amit gondol. Ilyenkor a lelke lángokban áll, és forr a dühtől. Utálja, ha kisgyerekként tekintenek rá, mivel jóval érettebb a koránál, és megvan a magához való esze, az meg már más tészta, hogy a barátai társaságában ritkán használja, és gyakran meggondolatlanul cselekszik.

Nagyon vallásos.