Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"M"

2015.04.16

Név: “M”

Kor: 23 éves

Születésnap: Január 17.

Horoszkóp: Bak

Magasság: 186 cm

Súly: 59 kg

Külső leírás:

Nagyon magas, vékony testű fiú. Festett, szőke haja puhán fogja keretbe angyalszépségű arcát. Mélyen ülő, barna szemeivel és telt, halvány ajkaival igazán szemet gyönyörködtető jelenség. Még tejfehér bőre is rátesz egy lapáttal arra, hogy mások szemeiben törékeny porcelánbabának tűnjön. Egy porcelánbabának, akit még a leggyengébb fuvallat is képes darabokra törni.

Mindig a tökéletességre törekszik, nála nincs olyan,hogy szétálló frizura, vagy gyűrött ruha. Van egy piercingje az ajkában, valamint a szemöldökében.

Leírás:

Mindene a divat és a szórakozás. Korához képest felelőtlen, örök tinédzser. Olyan ember, aki mindenkinek szimpatikus, és akivel mindenki jóban akar lenni. Minden tulajdonsága megvan ahhoz, hogy híres legyen. Segítőkész, céltudatos és tehetséges. Eleinte Roni nem volt a szíve csücske, habár ezt sosem mondta ki. Meglepően kis idő elteltével mégis a lány lett neki a legfontosabb, és védelmezte, ahogy csak tudta. Műsorvezető akar lenni már kisgyerek kora óta, és unja már, hogy eladó.

Élettörténet:

Szülei elváltak amikor tíz éves volt, azóta az édesanyja nem házasodott meg. Tehetős családban nőtt fel, nagy házban , mindent megkapott amit csak szeretett volna, mégsem volt egyáltalán otthon. Tinédzser éveit csavargással töltötte.

Érdekességek:

- Piros Marlboro-t szív.

- Asztmás.

- Ha fáradt, nagyon hamar megtud sértődni.

- Szeret sütit sütni. (Bár általában nem jár sikerrel.)