Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Péterffy Sztella

2015.04.16

Név: Péterffy Sztella, azaz "S"

Kor: 18 éves

Születésnap: Március 03.

Horoszkóp: Halak

Magasság: 159 cm

Súly: 50 kg

Külső leírás:

Vanília illatot árasztó középszínű bőre van. Az arca kisbabás, kerekded, melyet sötétbarna, egyenes hajkoronája emel ki.

Alacsony, de alakja irigylésre méltó, mivel minden ruha jól áll rajta.

Szemei zöldek, és nem túl nagyok, ő láthatóan többet örökölt az ázsiai nagymamája arcából, mint a húga. Nem szokta túlzottan sminkelni magát, csak felrak egy kis alapozót, és a vízvonalát kihúzza szemceruzával. Ruhák terén minden jöhet neki ami kivágott, átlátszó, vagy rövid. Szereti a kirívó dolgokat. Odavan a magas sarkú cipőkért, és nem azért, mert így egy picit magasabbnak tűnik, hanem egyszerűen csak abban érzi jól magát.

Belső leírás:

Arcáról sugárzik a kedvesség, a vidámság, emellett az önbizalom.

“S” egy tipikus plázacica, aki imád vásárolni, a külsejével törődni, és új dolgokat kipróbálni. Még sosem volt igazán szerelmes, csak olyan pasikkal hajlandó szóba elegyedni, akik hozzásegíthetik a hírnévhez. Amint megkapja amit akar egyszerűen lelép. De mentségére legyen, hogy barátként nagyon hűséges, és mindig lehet számítani rá. Könnyen ismerkedik, és mindenkivel jól kijön. Igazi bajkeverő, a hobbijai közé tartozik, hogy a húga agyára menjen.

Élettörténet: “S” az édesanyja legelső gyermeke, és a húgával ellentétben, ő ismeri az apját, de különösebben nem érdekli. Ugyanis a férfi csak egy egyéjszakás kaland eredményeként tekint a lányára. “S” éppen ezért viseli az anyja nevét, aki mindössze csak 15 éves volt amikor világra hozta őt.

Érdekességek:

- Négy évig volt szőke , eredeti hajszíne is barna.

- Van egy kopaszkutyája Sheila.

- Imádja a sushit és a krumplistésztát.

- Van egy “Love” feliratú tetoválás a fülében.

- Köldökpiercingje van.

- Eléggé zavarja, hogy ilyen alacsony.