Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kovács Erik

2015.04.16

Név: Kovács Erik, azaz  “E”

Kor: 14 éves

Születésnap: Augusztus 01.

Horoszkóp: Oroszlán

Magasság: 156 cm

Súly: kb. 40 kg

Külső leírás:

Ránézel, és rögtön az "Ó, drágám, de cuki vagy!" érzést kelti benned. Szögegyenes és selymes pezsgő szőke hajjal büszkélkedhet. A bőre puha tapintású, és hibátlan. Tipikus “szőke herceg” kinézettel áldotta meg a sors, amihez csibészes mosolya teljesen illúzió romboló. Sárgászöld szemei kíváncsian merednek a világba.

Nem túl magas, a fiúk között az évfolyamban ő a legkisebb. Vékony, de nagyon. 

Öltözködésére a tipikus “deszkás menőgyerek” jelző lenne a megfelelő, a hátracsapott fullcap-el, a V nyakú pólóival és a letolt gatyájával, de elég gyakran öltözik punknak is. Kedvenc színei a kék és a lila,ami ruháin is gyakran megmutatkozik.

Leírás:

Ismerős az amerikai filmek deszkás menőgyereke, akiért a suli összes csaja odavan? Na, ő egy pont ilyen srác. “E” az a fajta ember, aki egy depressziós embernek is képes röhögő görcsöt okozni az alpári hülyeségével. Hiperaktív, szinte lehetetlen lefárasztani. Mindenen nevet, és mindig mosolyog. Még sosem volt szerelmes senkibe, de nem is érdekli, köszöni szépen, ő jól meg van egyedül is. Szinte vonzza a bajt, és körülötte sosincs csend.

Ő és a csend ellenségek, neki zaj kell. Bömböljön a zene, szóljon a tévé, neki mindegy, csak ne érezze magát egyedül.

Nem mellesleg, szegényke igazi szerencsétlen. Mindenhonnan leesik, mindent leejt, mindent felborít, mindenből megbukik...

Nehéz felidegesíteni, de ha kihúzod nála a gyufát, akkor fuss amerre látsz! Ha leszáll nála a lilaköd olyan, akár egy idegbeteg.

Az a fajta srác, akiért döglenek a nők, még akkor is, ha sík hülye. Gondtalanul élvezte a hírnevét, mígnem megjelent Péterffy Veronika, és kénytelen volt osztozni a státuszán, azóta elválaszthatatlanok. Gyakran vesznek össze, és olyankor fasírtban vannak egy ideig, de sosem hagyták még cserben egymást. Ami köztük kialakult az nem szerelem, annál sokkal erősebb.

Szinte mindenhez ért, sportol, zenél, énekel.

Az artista iskola legjobbja, ámde őt mégis inkább a zene és a tánc vonzza, ezen a pályán szeretne elhelyezkedni. Fél is a levegőben ugrálástól mostanában.

Élettörténet:

Elvált szülők gyermeke, de korántsem anyuci pici fia. Hamar felnőtté kellett válnia, mert az édesanyja csak a munkájával törődik, és sokszor nem érdekli, hogy a fia evett - e egyáltalán valamit. Nyolc éves kora óta az anyja neveli, apja pedig valahol kint él külföldön, legalábbis “E” így tudja.

4 éves kora óta szertornázik, és 12 éves kora óta van trapézon. Az artista iskola akkori legjobbja “E” szeme láttára zuhant le, és halt meg, így a fiú igencsak fél, de esze ágában sincs kimutatni, elvégre most ő a legjobb. Valójában retteg, hogy ő is így végzi.

Érdekességek:

- Imádja a limonádét és a chipset. Minden mennyiségben.

- Van egy Cuki nevű husky kutyusa.

- Szeret hajakat csinálni, és ért is hozzá, de cikinek tartja, és még soha nem mondta el senkinek.

- Fél a bogaraktól.

- Asztmás.

- Van egy "Will never end" feliratú tetkó a csuklóján.